Betalsätt
Hos oss betalar du snabbt, säkert och enkelt med betalning via Swish eller bankgiro.

Orderbekräftelse
När vi mottagit din beställning skickar vi dig snarast en orderbekräftelse till den e-post som du angav vid själva köpet. Kontrollera gärna din orderbekräftelse så att allt ser OK ut, skulle det vara något du undrar över så maila oss på info@arafysioterapi.se

Leverans & frakt
I dagsläget levererar vi endast varor inom Sverige. Vi levererar ditt paket via Postnord till ditt uthämtningsställe.

Ett fraktfritt alternativ är att välja ”Hämta i butik” i kassan. Varorna betalas då i webshopen och hämtas ut i vår fysiska butik på Göteborgsvägen 11 i Uddevalla.

För paket som ej hämtas ut debiteras en avgift på 150 kr. Det motsvarar våra kostnader det orsakar för att skicka och mottaga returen.

Leveranstid
Vi gör vårt bästa för att se till att du får dina varor så snabbt som möjligt, vanligen inom 4-5 arbetsdagar. I e-postmeddelandet med din orderbekräftelse hittar du också ditt ordernummer, spara det numret för snabb kontakt med oss om du skulle ha några problem med din beställning.

Om du har frågor angående din leverans, kontakta oss på info@arafysioterapi.se

Fraktkostnad
Vi tillämpar enhetsfrakt, vilket betyder att du betalar 59 kr i frakt per köptillfälle, oavsett antalet varor eller vikt.

Ångerrätt & returer
Enligt distansavtalslagen har man rätt att ångra sitt köp utan anledning inom 14 dagar från det man mottagit varan. Detta gäller dock inte varor som är använda eller om förpackningen är öppnad.

Du ansvarar för varan vid retur till oss. Det innebär att du ej får någon återbetalning om returen inte kommer fram till oss. Vid retur och byte står du som kund för kostnaden för returportot. Återbetalning av köpbeloppet sker inom 14 dagar från det att vi mottagit och godkänt returen.

Varan ska vara oanvänd, i oskadat skick och vara väl förpackad.

Byte
Kontakta oss på info@arafysioterapi om du vill byta varan. När du byter varan står man som kund för returfrakten. Samma villkor avseende ansvar för returfrakten gäller som vid ångerrätt.

Reklamation
Om du skall reklamera en vara som är defekt eller skadad ska du alltid ta kontakt med oss. Skicka ett mail till info@arafysioterapi.se och ange ordernummer, vilken vara du vill reklamera samt beskriv vad det är för fel på produkten. När vi fått tillbaka varan och kollat upp felet ersätter vi dig med det belopp du betalade för produkten samt eventuell frakt. Återbetalning sker inom 14 dagar. Om du istället vill ha ett nytt exemplar skickar vi en ny vara utan extra kostnad.

Alla reklamationer hanteras i enlighet med konsumentköplagen.

Returadress:
Ara Fysioterapi
Göteborsvägen 11
451 42 Uddevalla

Vid samtliga återsändningar till oss skall adressen ovan användas. Vi har tyvärr ej möjlighet att hämta ut paket från ombud. Paket som skickas till ombud kommer att ligga kvar och skickas tillbaka till dig som avsändare, vilket medför extra kostnader för dig som kund.