Välj en sida

Titel: Hälsa i dina händer Författare: Ara Rohi

Beskrivning: Att ta ansvar för din hälsa är mer än en handling; det är en resa mot självupptäckt och självrespekt. I ”Hälsa i dina händer” fungerar Ara Rohi som din guide genom denna resa, utrustad med kunskap, verktyg och en djupare förståelse för hur varje val du gör resonerar genom ditt välbefinnande. Denna bok erbjuder en fusion av traditionell och modern hälsokunskap, och ger dig de insikter du behöver för att navigera i ditt liv med hälsa och harmoni.

Om Författaren: Ara Rohi representerar en unik kombination av tradition och innovation inom hälsovård. Som terapeut inom västerländsk och österländsk medicin förenar han det medicinska med det holistiska, vilket speglas i hans arbete och författarskap. Med en mångårig erfarenhet från London och New York, har Ara hjälpt otaliga individer att nå sin fulla potential och leva ett liv i balans.

Citat från boken: ”En revolutionerande vägvisare inom modern hälsa som kombinerar traditionell visdom med samtida insikter.”

”Läs denna bok för att finna en djupare förståelse för din kropp och själ, och lär dig hur du kan använda denna kunskap för att skapa ett liv fyllt av välbefinnande.”

 

Köp ditt exemplar idag och ta det första steget mot ett hälsosammare och mer harmoniskt liv!